Göğüsleri Kaldırma Dikleştirme Kürü

14:32

 Göğüsler dişiliğin önemli simgelerinden biridir.Bu nedenle göğüslerin sarkık olması pek çok kadını rahatsız edebilir.Her kadın hayatın her aşamasında mükemmel şekillendirilmiş göğüsler ister.Ancak üzücü olarak söylemek gerekirse bu çokta mümkün değildir.Çünkü kadın 40 yaşına geldiğinde sarkmalar başlar veya genç yaşta da ortaya çıkabilir.Göğüs sarkmasının faktörleri arasında emzirme,gebelik,kötü beslenme,hızlı kilo verme,kilo alma,yaşlanma,yanlış sutyen giyme,menopoz,genetik vb. olabilir.Ancak yerçekimini yenmenin tek yolu ameliyatlar değil.
   Bu günlerde göğüsleri kaldıracak yöntemler var.Meme cerrahisi en sık kullanılan yöntem denilebilir.Ancak bu çok pahalı bir mesele.Ayrıca göğüs cerrahisinin hoş olmayan etkileri de olabilir.
  Bugün ben sizlere göğüslerinizi kaldırmak dikleştirmek için evde uygulayabileceğiniz doğal bir yöntemden bahsedeceğim.Denemeye değer değil mi ?




Malzemeler:
E vitamini / 1 yemek kaşığı ( Evigen E vitamini ampullerini veya E vitamini kapsüllerinde ki sıvıyı kullanabilirsiniz.)
Saf Bal / 1 çay kaşığı
Tek yumurta beyazı

Bir kap alın malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.Bu macunu göğüslerinize uygulayın ve 5 dakika boyunca göğüslerinize hafifçe masaj yaparak yedirin.
Emildikten sonra eski süngersiz sıkı bir sutyen giyin çokta sıkı olmasın kendinizi rahat hissedeceğinizden emin olun.Bu sutyeni en az 40 dakika giyin.
Göğüslerinizi kesinlikle sıcak suyla değil biraz soğuk olacak gibi ılık suyla yıkayın.
Bunu her gün yapın bir hafta içinde iyi sonuçlar alacağınızı göreceksiniz.

Önemli Not:
Uygulamayı daima taze yapın.
Bu macunu uygulamak için belli bir zaman sınırı yok ne kadar tutarsanız o kadar iyi  =)
Emziren anneler ve hamile olanlar uygulamamalı.
Bu kür göğüslerin boyutunu küçültmek için değil,göğüsleri sıkıştırmak ,dikleştirmek ve kaldırmak içindir.





You Might Also Like

0 yorum